From The Blog

blogg

En skattekiste, en bekymring, en hjelper og gode venner…

Hurra! Jeg har fått meg en skattekiste! Den trenger bare en liten oppgradering før den kan tas skikkelig i bruk. Akkurat passe stor til å presentere knapper i, hvit og med fint lås på. Jeg har prøve plassert noe av ukas produksjon i den.

Synes jeg har en raus venn som forærer meg
en skattekiste!

Min største bekymring denne uka har vært lakk! Ja, faktisk, lakk.
De av dere som liker siden min på Facer’n la kanskje merke til at jeg lakket knapper forrige helg.
Blank glede og lykke. MEN akk, den tørker liksom ikke!!
Jeg har virkelig prøvd alt, vel iallfall nesten. Jeg lot dem lufttørke, etter 2 døgn skjønte jeg at de ikke kom til å bli tørr. Så tok jeg hårføhneren fatt, men neida, knappene er og blir klissete. På ukas fjerde dag prøvde jeg varmluftkomfyren på lav varme, men neeeida, etter 4 timer ga jeg opp det forsøket også. Akkurat nå er knappene plassert under ved-ovnen. Der skal de få stå, om så til våren kommer! Og Panduro skal få et sinnabrev fra meg.
Så om noen har en lakk- anbefaling, spytt ut!

Gode venner er viktig å ha i livet sitt, alltid, også når man starter foretak. Hjelpere er også viktige. Denne karen har hjulpet meg masse, den er perfekt til mitt bruk.

Hils på Oscar!

Oscar er en pastamaskin, et redskap som er nærmest uunnværlig når man jobber med Fimo. Den brukes til å skape jevne flater og fantastiske fargeblandinger.  Det er mye mulig at Oscar kan få en oppgradering, fra hjelper til venn, og vi venter også på motor til ham –> fra Italia 😉

Sjekk forresten det flotte underlaget Oscar står på! Det er et produkt fra Kanselbogen-Finere-Snekkerier-Flyfishing-Flytying, og den er forært meg fra nok et sett gode venner som sikkert ikke ante hva denne skulle bli brukt til da den ble produsert.
Men Oscar og jeg trives utrolig godt på perfekt underlag!

Pin It

2 comments

 1. Nina Aasheim - 17/09/2012 20:49

  Tusen takk for kommentar på bloggen min 🙂

  Her var det mange fine knapper 🙂

  Har vært innom og trykt liker på FB siden din jeg 🙂

  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

  Svar
  • EllaStikk - 18/09/2012 18:45

   Værsågod for kommentaren; den kom fra knappen nærmest hjertet! Flott at du har likt FB siden!

   Svar

Have your say