From The Blog

blogg

F(Ugle)galskap …og en vinner!!

I løpet av de siste ukene har jeg vært deltager i et merkelig fenomen. Det har nemlig brutt ut f(ugle)galskap i mine omgivelser. Det hele begynte med at jeg satt igjen med en bunke skre etter noen mislykkede forsøk på å fange nordlyset. Samtidig hadde jeg fått ei halvmåne lignende form som jeg hadde lagd noen knapper med. Kule knapper selvfølgelig! Så satt jeg nå her og lurte på hva jeg skulle finne på, og plutselig så jeg det. Formen passet perfekt til å lage «ører» på en ugle med, bare å snu den litt mer på tvers enn jeg hadde hatt den da jeg stakk ut måne-knappene.
Så satte jeg igang, reste-fimoen passet ypperlig til øre- materiale. Jeg fikset og la ut ett bilde på EllaStikk, da braka det løs! Umiddelbart! Innboksen gikk varm, og det ble mange kommentarer, liker og delinger. Faktisk har folk jeg vanligvis bare er på nikk med stoppet meg og spurt om uglene. Artig! Nå sist søndag hadde jeg åpent for kunder, og på hedersplass hadde jeg berget unna 4 ugler, premieugler!

Premieugler venter spent på ny eier!

Jeg ble så ivrig med uglene at jeg nesten glemte å lage andre knapper, men bare nesten.

En liten smak av retro-mønster

Så ble det en åpningsdag til. Godt med besøk i fjøsen, og mange knapper byttet eier. Dette er endel jobb, men ordentlig artig å se på når folk går bananas i knappesamlingen.

Slik så det ut når uglene dannet frontlinje

Så var det den trekninga jeg lovet på forrige blogginnlegg. Det skulle trekkes en som skulle få fire ugler blant de som kommenterte innlegget. Takk for innsatsen alle sammen, flott med litt aktivitet i kommentarfeltet! Jeg skrev opp navn og blandet lapper, trakk en og en lapp til jeg sto igjen med en.
Vinneren ble Heidi Aronsen, hun kontaktes. Jeg er sikker på at uglene får det fint i sitt nye hjem!

Pin It

Have your say