From The Blog

blogg

Kvadratlykke og varetelling

Igår fikk jeg besøk i knappekistene mine. En stk tellelysten datter stakk innom, og satte igang med opptelling. Jeg har jo lært på skatteetatkurset at dette helst skal foregå den 31.12., men jeg ga rundhåndet dispensasjon. Det må da være måte på hva man skal være nødt til  bruke nyttårsaften til!

I tillegg til å ha lyst til å telle knapper hadde hun med seg kvadratiske former til Fimo-bruk. Oppildnet av lykke og nye muligheter satte jeg igang med å skape noe. Tenkte i utgangspunktet på noen litt maskuline gutteknapper med blått i, men kreativiteten ville noe annet. Det ble et nytt retro lignenede mønster med blått, sort, sølv og et rosa innslag.

2 ulike kvadratiske knapper, og «left over» avlang bak til høyre

Mens jeg i min lykkerus over nyvinningen og mulighetene som åpnet seg via et kvadrat, jobba iherdig, foregikk det nitidig telling på sidelinja. Systematisering hørte med og etterhver så det omtrent slik ut i skattekister og bokser:

Vi oppdaga også at jeg på et eller annet tidspunkt i den 3 måneder lange skapelsesprosessen hadde ervervet meg et trylleskrin. Et skrin i tre hvor knapper forsvinner, alt etter hvordan man åpner det. De er der – og plutselig er de ikke der. Genialt!

Slik så regnskapet ut da hun var ferdig

Tro om skatteetaten godkjenner dette bilaget?

Altså 1202 knapper, små- store- blå- gule- hvite- røde- rosa- grønne- brune- orange + noen med sølv og de er runde- ovale- trekantede- kuler- hjerter og nå også kvadratiske. Oh store lykke!

Neste blogginnlegg vel dreie seg om salgsstart og dato, det er bare noen detaljer som må på plass først. Blant annet må jeg ha en bankkonto 😉

Jeg har nå redigert «Om» inne på facebookgruppa «Ellastikk» og der ligger åpningspriser, samt understrekning av at produktene er håndlaget og ikke noe for de som er opptatt av total symmetri.
Dèt er noe man må vurdere før man kjøper, symmetrien altså.

Hvis du ønsker strømlinjeformede, helt like knapper så anbefaler jeg deg å lete i knappebutikker med ferdigstøpte maskinlagde knapper, dér vil du finne det du trenger …

Pin It

Have your say