From The Blog

blogg

…og forøvrig kan du gjøre som du vil…eller?!

Vant som jeg er til Facebook-livet så er det ikke helt fritt for at jeg føler meg litt aleina her i blogg-verdenen. De umiddelbare øyeblikksreaksjoenene uteblir liksom, og det er litt rart å forholde seg til. Jeg stusser litt og titter innom, stiller inn på at mine besøk ikke skal registreres i statistikken, og ser jo selvfølgelig at antall besøk øker. Akkurat nå har det vært 413 besøk på bloggen min, og noe av det finurlige er at det blir registrert hvor i verden besøkene skjer fra.
Ser at det er besøk både fra USA, Tyskland og Spania, i tillegg til Norge da. Derfor har jeg puttet på en sånn Google translater knapp på siden her, jeg prøvde den og fniste godt da jeg så resultatet på engelsk. Men, men den er nå der som nødhjelp iallfall:)

Denne underlige teknologiske verden som jeg er en del av, på godt og vondt, er igrunnen ganske fantastisk. I tjue- årene en gang tok jeg noe som så fint het EDB- kandidat utdanning, på EDB-høyskolen selvfølgelig. Der satt vi og lærte programmering helt fra roten, det var lenge før Windows kom og skjermen var lilla med gul skrift. Dengang følte vi oss veldig avansert og oppvakt når vi lærte begreper som «com» og «c/dir», tror jeg det var, men vi ante ikke hvor langt dette ville føre oss. Siden dengang har det hele gått i forrykende tempo og idag vet vi omtrent når naboen går på do, om katta er dau eller om poden til datteren til en som vi gikk på skole sammen med for 35 år siden har fått to tenner.
Ja, det er nesten ingen grenser for hva folk ønsker å dele.

Enkelte intime detaljer er småsøtt å dele, synes jeg.
Teksten til dette bildet var i sin tid «Jeg skal aldri klage på
morgenfrisyren min mer!!»

Jeg så engang et etablerer program på TV fra USA, en næringslivs-coach foreleste til de som skulle etablere seg. Et av hovedpoengene hennes var at den største fellen spesielt kvinnelige etablerere gikk i var å undervurdere sosiale mediers makt. Mulighetene som ligger i disse er uendelige og mektige, så dét har jeg ikke tenkt å glemme. Jeg prøver faktisk å ta høyde for det allerede i etableringsfasen, og jeg er spent på om det stemmer. Tror du det?

Vel, iallefall, jeg har tenkt å utnytte noen av mulighetene som ligger i teknologien. Selvfølgelig ikke til å skaffe meg mer viten om naboens do-vaner og sånt, men til å skaffen meg kunnskap om hvor dypt interessen for knapper~både på PC’en og ellers~ stikker og til å skaffe meg kunder etterhvert. Jeg har allerede etablert en side på Facer’n, hvor man kan trykke «Liker» for å henge med hvis man vil. Og det er ikke en sånn «Gruppe» som man bare blir lagt til i uten videre, nei det er en «Side» som høflig spør om du vil være med.
Min teknologisk orientert datter har plassert muligheten til å «Like» denne siden på bloggen min også. Her er det om å gjøre å være påtrengende uten å være det:) og å åpne mulighetene for de interesserte til å gjøre seg kjent med EllaStikk. Så, vil du være med så heng på og forøvrig kan du gjøre som du vil!

EllaStikk sitt nye profilbilde
på Facer’n!

Pin It

2 comments

 1. Anonymous - 28/08/2012 22:49

  Kan du lage sånne «like» knapp???

  Svar
  • EllaStikk - 29/08/2012 15:20

   Heisann! Det ligger «like» knapp under innleggene, og opp til høyre ligger det en for å like EllaStikk på FB;-)

   Svar

Have your say