From The Blog

blogg

Prosessen, eh eller prossessen/prosesen

Har du noen gang opplevd å bli så usikker… altså når du automatisk skriver et ord og når du så ser på det så begynner du å tvile? Sånn er det med overskrifta til dette innlegget. Som du ser ble jeg veldig i tvil :~)

Men altså idag skal jeg skrive litt om prosessen (shit au, jeg tar en tjangs). Først vil jeg bare si litt om dette med å starte opp et foretak. «Alle» sier at det er forferdelig slitsomt, og man bør helst kjøre markedsanalyser og kartlegge markedets behov osv og en bedrift må være innovativ og kunne implementeres (ehh var det det det het?!!) i lokalsamfunnet. Alt dette driter jeg i. Ehh er det kanskje for sterkt sagt, ja mulig det men jeg d… i det også.

Hvis jeg skulle kjørt en markedsundersøkelse, hva skulle jeg spurt om? «Har du behov for knapper?» «Tror du at du kan leve med knapper som ikke er helt strømlinjeformede like?» «Hvilken farge vil du ha på knappene dine?» «Tror du det er behov for en knappeprodusent i området?»

Vel, jeg tror ikke nødvendigvis at noen har reflektert så sterkt rundt dette med knapper før. Iallefall ikke ut fra de reaksjonene jeg får. Faktisk så er de fleste overveiende positiv, og som en sa «vi trenger at noen finner på noe nytt». Så det fant jeg på, så det så!

Det er dessuten sånn fatt at jeg ennå ikke har oppdaget at dette er slitsomt, men det kan ha sammenheng med at jeg ennå ikke har solgt en eneste knapp 😉 Kanskje øker trykket i neste fase, men det er jeg innstilt på å ta som det kommer. Neste strekpunkt, eller milepæl er kurset til skatteetaten. Jeg regner med at jeg har mye å lære der.

Jeg bør vel finne ut om champisen, kanapeene og rakettene til åpningsfesten kan trekkes fra som utgift! Hvis ikke, blir det boller og rødbrus, ja og stjerneskudd!

Men så var det prosessen, i produksjonen altså. Den kan f.eks. være slik.

Sørg for å handle inn det du trenger…

Velg farger, ha kniven klar!

Godsnakk med Oscar…

Snurr en snurr, ha kniven klar!

Vips!

Sånn, nå har du fått et eksempel på en prosess;)
Lurer du på noe? Da er det fritt fram å spørre.
Jeg har fortsatt ikke funnet ut av overskrifta…. !?

Pin It

2 comments

 1. Anonymous - 07/10/2012 22:52

  Så bra! :o)
  Ønsker deg hell og lykke med dette prosjektet!

  Det trengs flere kreative personer i verden.
  Skulle ønske jeg hadde turt å ta sjangsen på noe selv, men det blir som regel med tanken for de fleste av oss. Derfor er det skikkelig inspirerende at noen faktisk bare gjør det!
  Så hipp, hipp for Ponni Pen! ;oD …
  Eller som de sier på utennorsk: Go for it, girl!

  Hilsen Ann-Iren

  Svar
  • EllaStikk - 08/10/2012 18:04

   Takker så mye Ann-Iren! Varmer knappen i ungpikehjertet mitt den der 🙂

   Svar

Have your say