From The Blog

blogg

Vi har én, nei vent, to vinnere

Påsken er slutt. Alle eggene delt ut. Knappestøperen er kjempefornøyd med følgerne på Facebook sin innsats! I skrivende stund er følgertallet passert 1000 og vel så det. Lojale og positive følgere betyr mye for meg. Jeg henter mye energi i å få tilbakemeldinger! Både Facebook-siden min og Instagram har vært utrolig gode å ha. Så tusen tusen takk for alle «Liker», delinger, kommentarer og ikke minst invitasjoner!

Moldiv_1398367912487

Som dere sikkert husker utlovet jeg premie til de som svarte riktig på spørsmålene og inviterte venner inn i skattekammeret mitt. Spørsmål 1 var hvor jeg holdt til, og det hadde alle riktig svar på. Spørsmål 2 var hvor mange unike knapper jeg vanligvis lager i hver serie, riktig svar var 24. Den 3. utfordringen var å invitere venner, og det har dere virkelig gjort! Igjen; tusen takk!

Så til vinneren; – den som får 10 knapper som vist på bildet over er Bjørg Gravem, GRATULERER!

Moldiv_1398368117061

2. Premien, 10 av disse småknappene som ble utløst av at følgetallet oversteg 950 går til Beate Brox, GRATULERER!

Begge vinnerne må kontakte meg i meldingsboksen på Facebook-siden og oppgi sin adresse. Til dere andre må jeg bare si takk for deltagelsen og bedre lykke neste gang!

Pin It

Have your say